Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ


Έχετε δίκιο ορισμένοι που ζητάτε πιο δυναμικές παρεμβάσεις στην πολιτική κατάσταση της χώρας (στάση πληρωμών, απεργίες, συμμετοχή σε συγκεντρώσεις και συμμετοχή σε διάφορες πρωτοβουλίες),όμως το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Γι` αυτό μην βάζετε τρικλοποδιά σε μια προσπάθεια ακόμα και αν αυτή τη θεωρείτε ελάχιστη.
Εκτός αν όσοι διαφωνούν είναι εντεταλμένοι του συστήματος που μας έφερε μέσα σε 2 χρόνια σ` αυτό το σημείο.
Η κορδέλα είναι το σύμβολο της λευκής επανάστασης.
Όλες οι δυναμικές παρεμβάσεις χαρακτηρίζονται από την σύντομη χρονική διάρκειά τους, και την ραγδαία εκτόνωση των αποτελεσμάτων τους.
Φορώντας όμως τη λευκή κορδέλα, έχουμε ενεργή συμμετοχή όλων, αυξητική εξέλιξη του αγώνα και ΔΙΑΡΚΕΙΑ, χωρίς τον κίνδυνο της καταστολής, μέχρι την τελική επίτευξη του στόχου που είναι η ανατροπή της κυβέρνησης, και τέλος οι ΕΚΛΟΓΕΣ.
Θα την βγάλουμε την κορδέλα όταν επιτευχθεί ο στόχος.
ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν ας γεμίσουμε τη χώρα λευκές κορδέλες, και ας δείξουμε ΚΑΙ με αυτόν τον τρόπο την αντιμνημονιακή μας στάση.
Και ας είναι αυτή η μικρή κορδέλα η απάντηση σε αυτόν που λέει "ε τι να κάνω;",ή "μπορώ να κάνω και τίποτα;" Ε ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΚΑΝΤΟ. ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ και δείξε σε όλους ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ σε αυτόν τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέφτομαι άραγε;

Σήμερα ξύπνησα και αποφάσισα να κάνω κάτι που έχω ξεχάσει να κάνω. Να παρατηρήσω μέσα στη ζωή μου. Όχι μόνο στο σήμερα και στο χθες αλλά κ...